Vi passer godt på dine personoplysninger

På Silkeborg Produktionshøjskole passer vi godt på dine personoplysninger, hvad enten du er elev, medarbejder, bestyrelsesmedlem, leverandør eller kunde.

Vi har en klar ambition om at minimere behandlingen af dine personoplysninger så meget som muligt og at skabe en høj grad af transparens i forhold til de oplysninger, der behandles. Det betyder, at vi kun indsamler og behandler de oplysninger, vi har brug for, og det betyder også, at vi sletter dine personoplysninger, så snart vi ikke længere har brug for dem.

Vi oplyser alle nye elever, medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer om vores persondatapolitik og om deres rettigheder, og alle medarbejdere er uddannet i håndteringen af personoplysninger.

Vi indgår altid en databehandleraftale med leverandører, der behandler personoplysninger på vores vegne, og vi sikrer, at vores databehandlere lever op til en høj standard for informationssikkerhed.

 

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger og hvilke rettigheder du selv kan gøre brug af, se nedenfor:

Elevbrev udleveret ved indskrivning, klik her.

 

Nyhedsbreve

For at kunne modtage Silkeborg Produktionshøjskoles nyhedsbreve, skal du tilmelde dig via e-mail, så nyhedsbrevet automatisk kan sendes til dig. Når du tilmelder dig et nyhedsbrev, indsamles der oplysninger om din e-mailadresse og dit navn. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet og således blive slettet fra listen over modtagere.

 

Har du spørgsmål?

Såfremt du har spørgsmål eller henvendelser relateret til behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at tage kontakt.